CORONA UPDATE

Lieve klanten,

Vanaf zaterdag 27 maart zijn we verplicht om terug op afspraak te werken, en dit omwille van de nieuwe corona maatregelen.

Een afspraak maken kan gewoon ter plaatse aan de winkel (we zijn geopend volgens de normale openingsuren) en er mogen nog steeds 6 personen tegelijk in de winkel aanwezig zijn dus de kans dat je onmiddellijk terecht kan, is heel waarschijnlijk.

Voor vragen, reservaties of online bestellingen zijn we steeds bereikbaar op 0485/842590. Ook via social media (Facebook @boetiekrosalee en Instagram @rosa_lee_feelgoodstore) kan je ons ten alle tijde een berichtje sturen, dat wij dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Bovendien is het vanaf heden toegestaan om 1 bubbelcontact mee te brengen dus je mag met 2 personen tegelijk komen (voorwaarde is wel dat jullie onder 1 dak wonen) .

Ook willen we nog eens benadrukken dat op reservatie komen niet gelijk staat met verplicht iets kopen! Jullie zijn meer dan welkom om ook gewoon wat rond te snuisteren en de lente te komen opsnuiven :)

Laat de nieuwe maatregelen jullie dus niet tegenhouden om ons een bezoekje te brengen!

Boek je toch liever op voorhand, dan kan dat heel gemakkelijk online via onderstaande link: https://calendly.com/rosalee_hds/rosalee_markt5 .

Wij hopen ook ditmaal op jullie steun te kunnen rekenen zodat we ook deze tegenvaller opnieuw overleven!

Hopelijk tot snel,

Ilse, Hilde en Kathleen X