Winkel

Rosa-Lee is begin 2013 ontstaan uit een jarenlange passie voor vernieuwende dameskleding. Voor vrouwen die nét iets anders willen dan de zoveelste kopie van een kopie en zich willen onderscheiden door middel van een eigen, persoonlijke stijl.

Aanvankelijk was het wekelijks wisselend aanbod geïnspireerd op de silhouetten van de jaren 40 & 50 wat zich weerspiegelde in mooie kleuren en het accent op onze sterke punten en vrouwelijke vormen. Intussen ligt het accent wat minder op het retro aspect en zijn we geëvolueerd naar een meer tijdloze collectie, die zich nog steeds onderscheidt op het vlak van vernieuwing en originaliteit.

Elk seizoen gaan we op zoek naar de mooiste jurken, rokken, bloesjes, vestjes, broeken, juwelen, sjaals, handtassen en hebbedingen… voor de hipste dames.

Onze selectie vormt een mooi geheel met stukken die onderling goed te combineren zijn.

Het aanbod is vooral gericht op dames, maar ook de mannen worden niet vergeten. Zij kunnen rustig wat lezen en genieten van een (gratis) kopje koffie of thee in onze koffiehoek, terwijl vrouwlief af en toe langsloopt om een mooie outfit te showen ;-).

Rosa-Lee staat voor:

De R van romantiek

De O van orginieel … onderscheidend … out of the box

De S van stijlvol … sfeervol … speciaal… scandinavische invloeden

De A van advies … anders … apart

De L van lifestyle

De E van eerlijk

De E van evenwicht

En dit voor elke LEEftijd. En elk figuur.

Laat je verrassen door de perfecte pasvormen, eerlijk kleur-en stijladvies en profiteer mee van ons oog voor kwaliteit, gezelligheid en service.

Wij verwelkomen jou met veel plezier en enthousiasme!

Ilse