Wie ben ik?

Oktober 2011.

De maand dat ik voor de keuze kwam te staan: opnieuw kiezen voor zekerheid in loondienst of eindelijk mijn hart volgen en op eigen houtje verdergaan.

Het moment ook dat ik mezelf de vraag stelde: In welke job zou ik alles wat ik graag doe, kunnen verenigen? Mijn liefde voor styling, mode, fotografie, interieur en reizen combineren met een omgeving waarin het fijn vertoeven is  – creatief bezig zijn – leuke dingen organiseren. En tegelijk tegemoet komen aan iedereen die zich geen raad weet met de oneindige keuzes die ons elke dag worden voorgeschoteld, en hen hierin bijstaan. Ongedwongen. Spontaan. Zonder er überhaupt  iets voor terug te verwachten.
Tenzij dan een tevreden en stralende klant met een binnen-en buitenkant volledig in harmonie.

Het antwoord op die vraag kwam er begin 2012 en kan u een jaar na datum zelf komen bewonderen tijdens een bezoek aan mijn inmiddels waar geworden droom: een eigen fashion en lifestyle boetiek – met de naam: Rosa-Lee.

Een naam waaraan een lange zoektocht vooraf ging – mijn vrienden, wiens advies ik tot vervelens toe inriep, kunnen dit beamen ;-).

Rosa-Lee is speels, vrouwelijk, apart en een tikje ondeugend.
Houdt van romantiek, inspirerende kleuren, vrolijkheid en gezelligheid.
Kleurt graag buiten de lijntjes.

Nieuwsgierig naar het resultaat?

Eén adres: Markt 5 te Herk-de-Stad.

Tot gauw!

With love & no regrets,

Ilse